МНС: Оперативні зведення

Січень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

З 9.00 27 січня по 9.00 30 січня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

27-28 січня у Кіровограді рятувальники міського управління МНС в області надавали допомогу комунальним службам міста по прибиранню бурульок з дахів будинків.
27 січня у селі Софіївка Компаніївського району надано допомогу по вилученню автомобіля “ГАЗ-53” з кювету. У селі Лаврівка Долинського району рятувальники з кювету вилучили “ГАЗ 5204”.
28 січня у смт Петрове виникла пожежа 10 кв м прибудови житлового будинку місцевого жителя. Причина надзвичайної події з’ясовується.
В Олександрії необережне користування пічним опаленням 56-річним чоловіком призвело до пожежі 56 кв м перекриття його житлового будинку.
29 січня через необережне поводження з вогнем під час паління колишнього чоловіка господарки сталася пожежа 2 кв м господарчої будівлі на подвір’ї жительки Кіровограда.
2 кв м покрівлі надвірної споруди в обійсті жительки м. Кіровоград горіло через коротке замикання електромережі.
У смт Добровеличківка порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення спричинило пожежу 3 кв м стелі та димоходу житлового будинку місцевої жительки.
В смт Новгородка з причини, яка наразі з’ясовується, виникла пожежа 19 кв м домашніх речей у житловому будинку місцевого жителя.
У селі Залізниче Вільшанського району рятувальники з кювету дістали автомобіль “Wolkswagen”.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool