МНС: Оперативні зведення

Січень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

З 9.00 30 грудня 2011 року по 9.00 3 січня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

 

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

30 грудня через необережність з вогнем невстановленої особи у Кіровограді зайнялася господарча споруда по вулиці Жовтневої Революції. А по вулиці Тарковського коротке замикання електропроводки спричинило пожежу столярного цеху. Цієї доби у Кіровограді рятувальники допомогли господарці відкрити двері квартири, таку ж допомогу кіровоградські рятувальники надавали 1 та 2 січня у будинках по вулиці Кропивницького та 50 років Жовтня.
 

31 грудня через необережно кинутий недопалок у селі Казавчин Гайворонського району виникла пожежа будівлі, що не експлуатується. У Кіровограді коротке замикання електромережі спричинило пожежу електрощитової та електропроводки в ній на п’ятому поверсі п’ятиповерхівки по проспекту Правди. В обласному центрі рятувальники діставали 48-річного чоловіка з вікна другого поверху по вулиці Героїв Сталінграда.
 

2 січня у Малій Висці виникла пожежа 24 кв м перекриття господарчої споруди в домоволодінні 46-річного місцевого жителя.
А в селі Івангород Олександрівського району рятувальники допомогли 38-річному чоловіку вибратися з прибережної заболоченої території ставка.

У селі Нова Осота Олександрівського району зайнялася альтанка, що належить 47-річному власнику. Причина пожежі встановлюється.
Необережність 44-річного господаря під час куріння спричинила пожежу домашніх речей у квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхівки по вулиці Попова у Кіровограді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool