МНС: Оперативні зведення

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 26 по 27 березня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В смт Голованівськ рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню кровельної жесті з даху будівлі Центру зайнятості.
В Кіровограді по вулиці Великій Пермській місцевим підрозділом надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню оцинкованого листа з даху будівлі магазину «Молоток». Також в обласному центрі по вулиці Попова місцевим підрозділом надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, що впало на автомобіль «Vоlkswagen Golf».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool