МНС: Оперативні зведення

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

З 9.00 26 січня по 9.00 27 січня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У смт Петрове, на трасі Петрове-Кривий Ріг виникла пожежа автомобіля «Таврія». Займання виникло через коротке замикання електропроводки.

У смт Знам’янка Друга порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення спричинило пожежу 2 кв м перекриття господарчої споруди, яка належить 73-річній пенсіонерці.
Пустощі з вогнем 8-річного онука жительки села Покровське Кіровоградського району призвели до пожежі домашніх речей у будинку.

У Кіровограді по вулиці Башкирській коротке замикання електропроводки спричинило пожежу домашнії речей та 20 кв м покрівлі господарчої споруди в домоволодінні 52-річного жителя міста.

У Кіровограді по вулицях Преображенській та Дзержинського місцеві рятувальники прибрали бурульки з дахів будинків.

У селі Лаврівка Долинського району місцеві рятувальники надали допомогу по вилученню автомобіля швидкої зі снігового замету.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool