МНС: Оперативні зведення

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 24 по 25 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В м. Новоукраїнка місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу домашніх речей та 20 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 62-річному пенсіонеру. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Кіровограді у гаражному кооперативі по вул. Автолюбителів місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 1 м2 домашніх речей та 2 м2 покрівлі гаражу. Пожежа виникла через коротке замикання електромережі. Завдяки професійним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню пожежі на більшу площу та уникнути значних збитків.
В Добровеличківському районі на 8 км автошляху Добровеличківка – Липняжка сталося ДТП, внаслідок якого травмувався 43-річний водій. Місцевим підрозділом надано допомогу по вилученню його з автомобіля.
В Кіровограді по вул. Терешкової місцевим підрозділом надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на трубу системи газопостачання.
В Кіровограді по вул. Попова рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool