МНС: Оперативні зведення

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 24 по 25 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

24 квітня по вул. Кримській у Кіровограді горіло 20 кв м сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Олександрівка Петрівського району виникла пожежа 27 кв м покрівлі господарчої споруди у домоволодінні 70-річної місцевої жительки. Причина пожежі та збитки, завдані вогнем, встановлюються.
У с. Куцеволівка Онуфріївського району горіло 400 кв м очерету. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У м. Світловодську виникла пожежа 300 кв м покрівлі споруди, яка зараз не експлуатується. Причина, збитки, а також кому належить ця будівля – з’ясовують.
Рятувальники м. Світловодська допомогли комунальним службам міста прибрати сухе дерево, що загрожувало падінням.
Працівники пожежно-рятувальних підрозділів міста надали допомогу за двома адресами у м. Кіровограді господарям квартир по відкриванню дверей їх помешкань.
25 квітня о 3:15 у Кіровограді через необережне поводження з вогнем під час паління невстановленої особи виникла пожежа 4 кв м сміття під сходовою клітиною у житловій дев’ятиповерхівці по вул. Жовтневої Революції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool