МНС: Оперативні зведення

Травень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 23 по 24 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В Кіровограді рятувальниками ліквідовано дві пожежі сухої трави на відкритій території: по пров. Підлісному виникла пожежа площею 50 м2 , а по вул. Польовій – площею 0,5 га. До пожеж призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Кіровограді по вул. Другій Залізничній місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 10 м2 перекриття літньої кухні, 5 м2 домашніх речей та 2 м2 дров на території приватного домоволодіння. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Біля с. Хащувате Гайворонського району ліквідовано пожежу моторного відсіку та салону автомобіля «Chevrolet Aveo». Причина – водій автомобіля не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом, внаслідок аварії виникла пожежа авто.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool