МНС: Оперативні зведення

Квітень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 20 по 23 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

20 квітня в м. Мала Виска виникла пожежа 2 м2 постільних речей в житловому будинку, який належить 60-річному місцевому жителю, якого врятовано бійцями місцевого підрозділу під час пожежі. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем при курінні в ліжку господаря.
У смт Устинівка рятувальниками ліквідовано пожежу 63 м2 покрівлі будинку, що не експлуатується, на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У с. Кам'янка Новомиргородського району на річці Велика Вись внаслідок необережного поводження на воді під час риболовлі загинув 43-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. О 14:35 місцевими мешканцями тіло загиблого вилучено з водойми.
На ст. Голованівськ Голованівського району місцевим підрозділом надано допомогу населенню по прибиранню аварійного сухого дерева, що загрожувало падінням.
В Кіровограді по вул. Кременчуцькій рятувальниками надано допомогу 55-річній місцевій жительці по відкриванню дверей квартири.
21 квітня в смт Петрове ліквідовано пожежу 50 м2 покрівлі господарчої споруди та 4.5 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – коротке замикання електромережі споруди.
В с. Стара Осота Олександрівського району місцевим підрозділом оперативно ліквідовано пожежу 4 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яка виникла через влучення блискавки.
У м. Новоукраїнка виникла пожежа 2 м2 постільних речей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло 49-річного господаря, причина смерті встановлюється. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем при курінні господаря.
В Кіровограді, в садовому товаристві «Тимірязева», рятувальниками ліквідовано пожежу 2 м2 надвірної споруди. Причина пожежі встановлюється. А в с. Дмитрівка Знам’янського – пожежу 6 м2 господарчої споруди та 1 м2 домашніх речей на території приватного домоволодіння Причина пожежі встановлюється. Врятовано поруч розташовану споруду літньої кухні.
В с. Новий Стародуб Петрівського району на річці Інгулець внаслідок необережного поводження на воді загинув 5-річний хлопчик. О 19:00 місцевим населенням тіло загиблого вилучено з водойми.
В Кіровограді місцевим підрозділом надано допомогу 80-річному місцевому жителю по відкриванню дверей квартири. А в селищі Новому рятувальники допомогли місцевим жителям зняти з дерева домашню кішку.
22 квітня в м. Гайворон місцевим підрозділом ліквідовано пожежу електродзвінка в квартирі 63-річної місцевої жительки. До пожежі призвело коротке замикання вимикача електродзвінка.
В Кіровограді підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення управління надано допомогу працівникам міліції в пошуку зниклої 11-річної дівчинки, яка близько 03:00 пішла з дому та не повернулась. 22.04.12 о 07:55 співробітники Ленінського РВ УМВС в області знайшли зниклу дитину на вул. Полтавській, 81 біля торгівельного ларька.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool