МНС: Оперативні зведення

Січень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

З 9.00 20 січня по 9.00 23 січня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області    

 

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

20 січня порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення спричинило пожежу домашніх речей та 2 м кв перекриття будинку в селі Мошорино Знам’янського району. А в Світловодську рятувальники допомогли 55-річній мешканці міста відкрити двері її квартири.

21 січня в Олександрії виникла пожежа 20 кв метрів перекриття господарчої споруди, що належить 59-рінчому власнику. Причина пожежі встановлюється. 

22 січня у Малій Висці виникла пожежа перекриття та покрівлі господарчої споруди місцевого жителя. Причина пожежі встановлюється. В Кіровограді цієї доби порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів призвело до пожежі в літній кухні 63-річної пенсіонерки. 

У селі Кірове Долинського району під час пожежі у житловому будинку виявлено загиблою 80-річну господарку. Зайнялися постільні речі та підлога, а пожежу спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool