МНС: Оперативні зведення

Лютий 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 17 по 20 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

17 лютого у с. Ятрань Новоархангельського району виникла пожежа 2 м кв димаря в житловому будинку який належить пенсіонерці 1959 р.н. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Дмитрівка Знам’янського району виникла пожежа 1 м кв стіни житлового будинку, який належить пенсіонерці 1938 р.н. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. А в Кіровограді по вулиці Краснодонській через несправність пічного опалення виникла пожежа 4 м кв покрівлі житлового будинку, який належить пенсіонерці 1937 р.н.
Поблизу с. Розношенці Ульяновського району підрозділом СДПЧ-26 Ульяновського РВ УМНС надано допомогу водію по буксируванню автобуса ПАЗ у зв’язку з несправністю двигуна.
В Ульяновці місцевим підрозділом надано допомогу по вилученню автомобіля ДАФ з узбіччя дороги. Таку ж допомогу водію автомобіля МАН надавали рятувальники у смт Компаніївці.

18 лютого у Кіровограді по вул. Краснодонській виникла пожежа 5 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді підрозділом ПДПЧ-5 Кіровоградського МУ надано допомогу комунальним службам по відкачці води з підвального приміщення 5-ї міської поліклініки.
У Світловодську підрозділом СДПЧ-17 Світловодського РВ надано допомогу пенсіонерці 1930 р.н. по відкриванню дверей квартири.

19 лютого в с. Ізмайлівка, Олександрійського району виникла пожежа 4 м2 постільних речей та 27 м2 перекриття житлового будинку, який належить пенсіонеру 1928 р.н., тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Куйбишева виникла пожежа 0,5 м2 оздоблення стелі в квартирі двохповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У смт Добровеличківці виникла пожежа 12 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить місцевому жителю 1967 р.н. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні господаря в нетверезому стані. Під час пожежі врятовано знайомого господаря 1962 р.н.
У Кіровограді по вул. Саксаганського виникла пожежа 10 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить місцевій жительці 1969 р.н. Причина пожежі встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool