МНС: Оперативні зведення

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 16 по 19 березня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

 в м. Олександрії на Кременчуцькому шосе рятувальники загасили пожежу 100 м2 сміття на території міського сміттєзвалища. Причина пожежі – самозаймання сміття.

В Світловодську місцевим підрозділом надано допомогу 19-річній матері по відкриванню дверей квартири, в якій знаходилась її малолітня дитина.
В Гайвороні рятувальниками ліквідовано пожежу 5 м2 вхідних дверей магазину «Дитячий світ». Причина пожежі – занесення стороннього джерела вогню, винна особа встановлюється.
В с.Лісне Кіровоградського району виникла пожежа 15 м2 перекриття житлового будинку, який належить 67-річній пенсіонерці. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення господаркою.
В с. Красногірка Голованівського району виникла пожежа 24 м2 покрівлі літньої кухні та 0,1 тонни сіна на території домоволодінні 41-річної місцевої жительки.
в м. Знам’янка виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить 46-річній господарці. Причина пожежі встановлюється.
В м. Новоукраїнка виникла пожежа двигуна та салону автомобіля ВАЗ 21011, який належить 30-річному власнику. Причина пожежі – занесення стороннього джерела вогню.
В Кіровограді по вул. Ціолковського місцевим підрозділом надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool