МНС: Оперативні зведення

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 17 по 18 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В с. Мальчевське Устинівського району виникла пожежа 3,5 кв м постільних речей у житловому будинку 80-річного пенсіонера, тіло якого виявили у будинку. Причина смерті та обставини пожежі з’ясовуються.

У с. Ларисівка Олександрійського району горіло 30 кв м господарчої споруди у домоволодінні 81-річного місцевого жителя. Причини пожежі з’ясовуються. Завдяки оперативним та професійним діям бійців пожежно-рятувального підрозділу врятовано споруду літньої кухні та вдалося запобігти перекиданню вогню на житловий будинок.

В смт Олександрівка та с. Михайлівка Олександрівського району виявлено відповідно 7 та 2 76-міліметрові артилерійські снаряди періоду Вітчизняної війни. Сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УМНС в області знешкодили боєприпаси цього ж дня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool