МНС: Оперативні зведення

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 15 по 16 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Світловодську виникла пожежа 2 м2 сміття в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Хмельове Маловисківського району виникла пожежа 6 м2 підлоги, постільних речей та ліжка в житловому будинку, який належить чоловіку 1964 р.н. Причина – коротке замикання електромережі калорифера.
У с. Овсяниківка Кіровоградського району виникла пожежа домашніх речей та 60 м2 покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У с. Якимівка Маловисківського району виникла пожежа 55 м2 покрівлі житлового будинку, який належить місцевій жительці 1973 р.н. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
У смт Устинівка виникла пожежа 2 м2 балки перекриття житлового будинку, який належить господарці 1962 р.н. Причина встановлюється.
У с. Верблюжка Новгородківського району підрозділом ППЧ-38 надано допомогу працівникам ДАІ по вилученню з кювету пошкодженого внаслідок ДТП легкового автомобіля.
У Кіровограді підрозділом СДПЧ-2 Кіровоградського МУ надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню бурульок з даху житлових будинків.
До травматологічного відділення Олександрійської ЦМЛ з діагнозом обмороження І-ІІІ ступенів пальців рук госпіталізовано чоловіка 1949 р.н., а олександрійця 1988 р.н. госпіталізовано з діагнозом обмороження І-ІІІ ступенів пальців ніг.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool