МНС: Оперативні зведення

Лютий 13, 2012 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 10 по 13 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У с. Рядове Петрівського району з причини, яка наразі встановлюється, виникла пожежа 48 м2 покрівлі житлового будинку, який належить пенсіонеру 1935 р.н.
У Кіровограді на розі вулиць Жадова та Конєва виникла пожежа 10 м2 перекриття та внутрішнього оздоблення металевого вагончика. Орієнтовна причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по пров. Саксаганського виникла пожежа 1,5 м2 домашніх речей в квартирі одноповерхового житлового будинку. Орієнтовна причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Світловодську виникла пожежа 8 м2 покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по просп. Комуністичному, 11 підрозділом СДПЧ-2 Кіровоградського МУ надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню бурульок з покрівлі ЗОШ № 34.

    У Кіровограді по вул. Фортечні Вали виникла пожежа 12 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
    У Кіровограді по пров. Гулака Артемовського виникла пожежа домашнього майна в житловому будинку, який належить місцевій жительці 1970 р.н. Причина – коротке замикання електромережі. Під час пожежі травмовано 16-річного сина господарки, якого з отруєнням чадним газом доставлено до дитячої обласної лікарні в стані середнього ступеня важкості. 
    У м. Гайвороні виникла пожежа 1 м2 перекриття житлового будинку, що належить 32-річній жінці. У Кіровограді по вул. Вітебській виникла пожежа 4 м2 перекриття та 8 м2 покрівлі лазні в домоволодінні пенсінерки 1941 р.н. Причина пожеж – порушення правил пожбезпеки при влаштуванні пічного опалення. 
   У смт Знам’янка Друга виникла пожежа 25 м2 домашнього майна та 5 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку, який належить місцевому жителю 1964 р.н. А в с. Зоряне Бобринецького району виникла пожежа домашніх речей та 45 м2 покрівлі житлового будинку, який належить пенсіонеру 1939 р.н. Причина пожеж – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

В Олександрії в результаті короткого замикання електромережі виникла пожежа меблів у приміщенні торгівельного залу магазину.
У селі Могильне Гайворонського району внаслідок порушення правил безпеки при влаштуванні пічного опалення виникла пожежа перекриття житлового будинку. 
У Кіровограді рятувальники міського управління УМНС в області допомогли водієві вилучити автомобіль зі снігового замету


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool