МНС: Оперативні зведення

Січень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

з 9.00 6 січня по 9.00 10 січня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.
 

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Новоукраїнці через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення виникла пожежа підлоги, меблів та домашнього майна у будинку 39-річної місцевої жительки. У селі Бовтишка Олександрівського району виникла пожежа покрівлі гаражу та 500 кг соломи в домоволодінні 67-річної пенсіонерки. Причина пожежі встановлюється. А в Кіровограді по вулиці Преображенській, 70 рятувальники надали допомогу водію по вилученню автомобіля з ями, яка утворилась в асфальтному покритті внаслідок просідання грунту.

7 січня рятувальники допомогли водію вилучити автомобіль з кювету на території Соколівської сільради Кіровоградського району.
Також кіровоградські рятувальники допомогли 63-річній пенсіонерці відкрити двері квартири.

10 січня у смт Вільшанка виникла пожежа господарчої будівлі та дров, що належать 48-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.

Прес-служба УМНС України в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool