МНС: Оперативні зведення

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 31 січня по 1 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

 Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Бобринці в приватному будинку зайнялося 12 кв м домашніх речей. Пожежу спричинив недопалок, який залишив 19-річний родич господаря житла.

Коротке замикання електропроводки стало причиною пожежі в селі Попельнасте Олександрійського району. Зайнялося 2 кв м покрівлі будинку 55-річного господаря.

В Олександрії виникла пожежа 30 кв м перекриття господарчої споруди, що належить 86-річному жителю міста. Причина пожежі встановлюється.

20 кв м шиферної покрівлі приватного житлового будинку зайнялося у селі Новомихайлівка Маловисківського району.

У Малій Висці, селі Мар’янопіль Новомиргородського району та в селі Одая Ульяновського району рятувальники допомогли трьом водіям вилучити автомобілі зі снігових заметів.

Допомогу комунальним службам Кіровограда у прибиранні бурульок з дахів будинків надавали місцеві рятувальники.

В Олександрії рятувальники допомогли працівникам «швидкої» відкрити двері квартири, у якій знаходився хворий.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool