МНС: Оперативні зведення

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

З 9.00 7 лютого по 9.00 8 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У селищі Новому м.Кіровограда виникла пожежа 15 м2 будівельного вагончика. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів 47-річним чоловіком, якого врятовано на пожежі.
 

У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня виникла пожежа 3 м2 ліжка, постільних та домашніх речей в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні в ліжку 62-річного господаря.
 

У Знам’янці виникла пожежа 3 м2 домашніх речей та 6 м2 перекриття житлового будинку, який належить 74-річній пенсіонерці. Причина пожежі встановлюється.
 

У Кіровограді на території садового товариства «50 років Жовтня» виникла пожежа 5 м2 домашніх речей та 21 м2 перекриття дачного будинку. Причина пожежі встановлюється.
 

В Кіровограді по вул. Братиславській виникла пожежа 5 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
 

В Ульяновському районі на 262 км траси Київ-Одеса підрозділом СДПЧ-26 Ульяновського РВ надано допомогу водієві по буксируванню автомобіля «Еталон» до місця стоянки.

У селі Степове Кіровоградського району підрозділом СДПЧ-8 Кіровоградського РВ надано допомогу водію по буксируванню автомобіля «Сканія» до найближчої станції технічного обслуговування.

У Голованівському районі на 31 км автошляху Побузьке-Люшнювате підрозділом СДПЧ-30 Голованівського районного відділу надано допомогу по вилученню автомобіля ГАЗ-4301 зі снігового замету.

У Маловисківському районі на 673 км траси Стрий-Львів-Кіровоград-Знам’янка підрозділом СДПЧ-23 Маловисківського РВ надано допомогу по буксируванню автомобіля «Соболь» до місця стоянки.
 

У Кіровограді по вул. Волкова, 28 підрозділами СДПЧ-2 Кіровоградського міськуправління надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню бурульок з даху будівлі. А по вул. Волкова,8, надано допомогу 83-річному пенсіонеру по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool