МНС: Оперативні зведення

Квітень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 3 по 4 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В Кіровограді по вул. Жовтневої Революції необережність з вогнем при курінні невстановленої особи спричинила пожежу 0,5 м2 в сміттєпроводі дев’ятиповерхового житлового будинку. Займання ліквідував місцевий підрозділ.
В с. Підлісне Олександрівського району виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
У приватному домоволодінні с. Нагірне Світловодського району місцевими рятувальниками ліквідовано займання 20 м2 надвірної споруди, яке виникло через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Подорожнє Світловодського району виникла пожежа 24 м2 покрівлі гаражу, яку ліквідував місцевий підрозділ. Причина пожежі встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool