МНС: Оперативні зведення

Вересень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 31 серпня по 3 вересня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

31 серпня в с. Могильне Гайворонського району виникла пожежа 60 м2 покрівлі літньої кухні та 200 кг сіна. Причина пожежі встановлюється.
В смт Нове м. Кіровограда виникла пожежа 30 м2 старих домашніх речей та будівельного сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
В с. Підгайці Кіровоградського району виникла пожежа 300 м2 сміття та сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
В м. Ульяновка виникла пожежа 20 м2 перекриття літньої кухні та 40 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить 54-річній місцевій жительці. Причина пожежі – коротке замикання холодильника «Nord».
В Долинській місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу по вилученню 75-річної пенсіонерки з криниці, до якої вона потрапила з власної необережності. Врятовану з діагнозом переохолодження госпіталізовано до Долинської ЦРЛ.
В Кіровограді по вул. Шатила надано допомогу по вилученню кошеня з-під залізобетонної плити.
1 вересня в Кіровограді в одному з будинків по вул. Шатила місцевим підрозділом надано допомогу 81-річному хворому по підняттю його з підлоги та перенесенню до ліжка.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
В смт Нове м. Кіровограда виникла пожежа 4 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Кіровограді по вул. Московській виникла пожежа матрацу в безгосподарчій споруді. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Світловодську місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу комунальним службам міста по зніманню обшивальної балконної плити, яка загрожувала падінням на тротуар.
В м.Олександрія місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу по вилученню собаки, яка застрягла між бетонними плитами на території новобудови.
2 вересня в с. Тарасівка Бобринецького району виникла пожежа 6 м2 кімнати, 10 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 57-річній пенсіонерці. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем 37-річного сина господарки.
В с. Оситняжка Кіровоградського району виникла пожежа 100 кг сіна на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
В м. Гайворон виникла пожежа 3 м2 покрівлі, 12м2 дерев'яних стін господарчої споруди та мопеда "Vіреr" на території приватного домоволодіння, яке належить 55-річному чоловіку. Причина пожежі встановлюється.
В с. Недогарки Олександрійського району виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
За двома адресами в Кіровограді та за однією в Світловодську рятувальники надали допомогу по відкриванню дверей квартир.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool