МНС: Оперативні зведення

Травень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1484 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 27 квітня по 2 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В с. Червонокостянтинівка селища Петрове виникла пожежа 70 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежу 15 м2 сухої трави, що виникла через необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи, ліквідовано на відкритій території по вул. Московській у Кіровограді.
В селищі Димитрове м. Олександрії рятувальники місцевого підрозділу ліквідували займання матрацу в житловому будинку, який належить 66-річному пенсіонеру. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні 49-річного сина господаря
В с. Шпакове Новомиргородського району виникла пожежа 100 м2 покрівлі та 140 м2 перекриття житлового будинку, який належить 35-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
В с. Глодоси Новоукраїнського району місцевим підрозділом надано допомогу сільській раді по відкачці забрудненої води з громадського колодязя.
Протягом доби у Кіровограді надано допомогу по відкриванню дверей квартири за двома адресами.
28 квітня в смт Завалля Гайворонського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу трактора Т-150, який належить одному з місцевих ТОВ. Причина пожежі – обрив патрубка бензопроводу пускового двигуна.
Протягом доби рятувальниками ліквідовано дві пожежі сухої трави та сміття: в Кіровограді до пожежі 150 м2 сміття та сухого гілля на відкритій території по просп. Університетському призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи, а в с. Розкішне Голованівського району на відкритій території виникла пожежа 150 м2 сухої трави та соломи. Причина пожежі встановлюється.
В с. Тишківка Добровеличківського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 16 м2 покрівлі господарчої споруди та 0,5 тонни сіна в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
В м. Знам'янка місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 40 м2 покрівлі та 10 м2 перекриття господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється. Оперативними діями рятувальників врятовано будівлю літньої кухні та майно.
В Кіровограді по вул. Ціолковського місцевими рятувальниками ліквідовано пожежу 5 м2 автопокришок на території недобудованого гаражу. Пожежа виникла через занесення стороннього джерела вогню.
В Кіровограді по вул. 50 років Жовтня місцевим підрозділом надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
29 квітня в Кіровограді по вулиці Комарова виникла пожежа в сміттєвому контейнері, яку загасили місцеві рятувальники. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
В с. Павлівка Світловодського району ліквідовано пожежу 200 м2 сміття на території сміттєзвалища. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем при курінні невстановлених осіб.
В с. Головківка Олександрійського району виявлено 1 артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни, який знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області 30 квітня.
В Кіровограді місцевим підрозділом надано допомогу за двома адресами по відкриванню дверей квартири.

В Кіровограді рятувальниками надано допомогу місцевому населенню по вилученню собаки з каналізаційного люку.
30 квітня в Кіровограді по вул. Мурманській рятувальниками ліквідовано пожежу 7 м2 дерев’яної обшивки металевої споруди. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Дві пожежі на відкритих територіях ліквідовано рятувальниками протягом доби: на території Івано-Благодатненської сільської ради Кіровоградського району через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 300 м2 очерету, а в Кіровограді, поблизу Лелеківського кладовища, через необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи виникла пожежа 50 м2 сухої трави
В с. Синицівка Ульяновського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 20 м2 господарчої споруди в домоволодінні 37-річної жительки села. До пожежі призвели пустощі з вогнем 7-річного сина господарки.
В с. Солонцюватка Бобринецького району рятувальники місцевого підрозділу оперативно ліквідували пожежу домашніх речей та 6 м2 шиферної покрівлі приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
В с. Косівка Олександрійського району на р. Березівка внаслідок необережного поводження на воді загинув 30-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. 30 квітня особовим складом чергового караулу Олександрійського районного відділу тіло загиблого вилучено з водойми.
В Кіровограді по вул. Маршала Конєва місцевим підрозділом надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
1 травня в Кіровограді по вул. Героїв Сталінграду місцеві рятувальники ліквідували пожежу 16 м2 домашніх речей в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні 33-річного сина господаря.
Пожежу дров на території домоволодіння 45-річної жительки селища Новгородка ліквідовано місцевим підрозділом, завдяки чому вогонь не поширився на господарчу споруду. Причина пожежі встановлюється.
В Світловодську рятувальниками місцевого підрозділу оперативно ліквідовано пожежу 5 м2 домашніх речей в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Пожежу 200 м2 очерету, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановленої особи ліквідовано рятувальниками на території Соколівської сільради Кіровоградського району.
В Світловодську місцевим підрозділом надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
В с. Цвітне Олександрівського району на місцевому ставі внаслідок необережного поводження на воді загинув 23-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. Водолазно-рятувальним відділенням аварійно-рятувальної служби оперативного реагування Кіровоградської області тіло загиблого вилучено з водойми.
У с. Дереївка Онуфріївського району на р. Дніпро внаслідок необережного поводження на воді загинув 60-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. 2 травня особовим складом Онуфріївського райвідділу ТУ МНС в області тіло загиблого вилучено з водойми.
2 травня в м. Знам’янка місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 15 м2 покрівлі та перекриття господарчої будівлі, що виникла в домоволодінні 76-річного пенсіонера. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем 69-річної співмешканки.
В с. Кам'яна Криниця Ульяновського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 24 м2 покрівлі господарчої споруди в домоволодінні 62-річного місцевого жителя. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря при спалюванні сміття.
В Кіровограді по пров. Лісному рятувальниками ліквідовано пожежу 20 м2 сміття та сухої трави, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Павлівка Світловодського району виникла пожежа автобуса «КАвЗ 3976», яку оперативно ліквідували рятувальники місцевого підрозділу. Причина – коротке замикання електропроводки автомобіля.
В с. Нечаївка Компаніївського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу скирти соломи на території домоволодіння 30-річного місцевого жителя. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.
В с. Неопалимівка Кіровоградського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 15 м2 домашніх речей в квартирі житлового будинку на чотири сім’ї. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при палінні одного з жителів квартири. Під час пожежі сусіди вивели з задимленої квартири двох жінок та чоловіка.
В с. Красносілка Олександрівського району виявлено 1 авіабомбу періоду Великої Вітчизняної війни. В селищі Новоархангельськ виявлено 1 гранату РГД-33 цього періоду. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області заплановано на 3 травня.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири за двома адресами.
В с. Богодарівка Добровеличківського району місцевим підрозділом надано допомогу 66-річному господарю по підняттю корови, яка впала в силосну яму.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool