МНС: Дві пожежі - двоє жертв

Січень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

Необережність під час паління протягом останніх днів спричинила чотири пожежі на Кіровоградщині.  На двох із них загинуло двоє людей. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

6 січня у селі Гурівка Долинського району рятувальники ліквідували пожежу у приватному будинку. На місці події вони виявили тіло 62-річного господаря, який вчасно не загасив недопалок.
40-річний господар загинув на пожежі у Кіровограді. У квартирі п’ятиповерхівки по вулиці Кременчуцькій його без ознак життя знайшли рятувальники. Причиною пожежі теж стало необережне поводження з вогнем під час паління. А от по вулиці Пацаєва в обласному центрі 71-річний пенсіонер хоча й не постраждав, але позбувся деяких домашніх речей через власну необачність під час паління.
Звертаємося до курців: пам’ятайте, підпаливши цигарку у ліжку і перебуваючи у нетверезому стані ви підписуєте собі вирок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool