МНС: Будьте обережні біля води!

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Управління МНС та Держтехногенбезпеки в області закликають громадян під час відпочинку на природі бути обережними з вогнем - не порушувати правил пожежної безпеки - на відкритих територіях, у лісі та біля лісосмуг.

Відпочиваючи біля водойм, також потурбуйтесь про безпечний відпочинок. Адже зовсім не такими уявляли собі вихідні чоловіки, які загинули на водоймах області у квітні цього року. Напередодні Великодня у селі Протопопівка Олександрійського району двоє молодих чоловіків перекинулись на човні при спробі перетнути річку Інгулець. Їх тіла дістали рятувальники місцевого підрозділу пожежно-рятувальної служби. Тижнем пізніше загинув рибалка у селі Кам’янка Новомиргородського району на річці Велика Вись. У селі Новий Стародуб Петрівського району втонув 5-річний хлопчик, бавлячись з товаришем біля річки Інгулець. Тіла загиблого рибалки й дитини вилучили з водойм місцеві жителі.
Звертаємо вашу увагу: розташовуючись на пікнік біля озера чи річки, вирушаючи рибалити, - обирайте безпечну ділянку берега, не зловживайте алкоголем і не заходьте у воду напідпитку, не сідайте нетверезими у човен та ні на хвилину не випускайте з поля зору дітей.
Дорожіть власними здоров’ям та життям!

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool