Міжнародний дитячий центр «Артек» висловив подяку міському голові Кіровограда

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Генеральна дирекція МДЦ «Артек» висловила щиру подяку міському голові Олександру Саінсусу за всебічне сприяння участі найкращих дитячих хорових колективів міста Кіровограда у програмі ювілецного ХV Міжнародного дитячого хорового конкурсу-фестивалю “Артеківські зорі”.

“Ми щиро вітаємо з перемогою у хоровому конкурсі хор молодших класів “Веселка” кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю.С. Мейтуса, який продемонстрував високий рівень виконавської майстерності та привернув до себе велику увагу глядачів і гостей з різних регіонів України та зарубіжжя.
Міжнародне журі та учасники конкурсу високо оцінили успішний досвід роботи з дитячим колективом художнього керівника і диригента Вікторії Шелабокової та концертмейстера Ганни Полтавчук. Висока професійність керівника та художня майстерність виконання хорових творів українських та зарубіжних композиторів, продемонстровані колективом, стали взірцем для всіх учасників конкурсу-фестивалю. Своєю творчістю колектив гідно представив українську музичну культуру на міжнародному рівні.
Ми впевнені, що для талановитих дітей участь у конкурсі та відпочинок в Міжнародному дитячому центрі “Артек” стали гідним заохоченням до подальшого самовдосконалення та розвитку творчих здібностей.
Сподіваємося на подальшу плідну працю в інтересах талановитих та обдарованих дітей.” - йдеться у подяці на ім’я міського голови.
Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool