Міжнародний День Землі у Кіровограді

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Колектив Кіровоградської бібліотеки-філії № 1 для своїх читачів підготувала інформаційну презентацію: «Міжнародний день Землі» в читальному залі.

Пізнавати навколишній світ і себе в ньому ми починаємо змалку. Закладені природою допитливість, бажання пізнавати нове, спонукають нас до безкінечних запитань, перетворюють на невгамовних чомучок. Не стримуйте потяг до знань. Відповідайте одразу, не відкладайте відповідь «на потім». Книги допоможуть Вам, наші читачі, у цьому. Вони відкривають чарівний світ довкілля через доступні сприйняття поняття.
А у бібліотеці-філії №14 з нагоди свята учні другого класу організували казкову вікторину «На дозвіллі не сумуй, прочитай і поміркуй». Діти також ознайомилися із книжковою виставкою «Хочеш знати все і всіх – другом будь хороших книг» та обговорили значення книги у своєму житті. Навіть важко уявити, як би розвивалася культура планети Земля, коли б не було винайдено книгу. Без неї, переконані діти, поступ історії значно уповільнив би свій темп.
Бібліотека-філія №5 провела екологічний захід, який включив перегляд відеоказки "Крапелька життя". Діти дізналися про водне багатство планети та кругообіг води у природі. З метою виховання у 7-10 річних користувачів бібліотеки почуття особистої відповідальності за стан навколишнього середовища учнів долучили до гри «Веселі бульбашки» і «Пильне око». Бібліотекарі ознайомили юних читачів із літературою книжкового розвалу «Сонце, повітря, вода» та з рекомендаційним списком літератури «Голубі очі планети».
22 квітня на планеті відзначається Міжнародний День Землі ─ свято чистої води, чистої землі, чистого повітря., коли кожна людина повинна задуматися над тим, що Земля потребує турботи й захисту.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool