Мій рідний край - окраса України

Вересень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Напередодні святкування Дня міста бібліотекарі філії № 16 міської централізованої бібліотечної системи підготували та провели низку інформаційно-розважальних  заходів для різних категорій користувачів.

Краєзнавча вікторина "Пізнай свій рідний край" надала безліч цікавої та корисної інформації юним читачам бібліотеки. До краєзнавчого круїзу "Мій рідний край - окраса України" відправились учні ВПУ №9. Інформацію про славні сторінки літопису краю доповнював перегляд відеопрезентації "Ми з того краю, де струмки біжать..." та уривки поетичних творів.Книжкові виставки та тематичні полиці своїм святковим оформленням намагалися привернути увагу як дорослих так і юних
відвідувачів бібліотеки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool