Міський голова подякував Олександру Куценку за багатолітню працю на громаду

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 2157 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада здійснила перерозподіл коштів в межах Програми розвитку фізичної культури і спорту в Кіровограді на 2015 рік.

Прийнятим рішенням передбачено виділення 125 тисяч гривень на придбання обладнання та спортивного інвентаря для дитячо – юнацьких спортивних шкіл обласного центру.

Проект рішення вніс на розгляд міської ради начальник відділу фізичної культури і спорту Олександр Куценко і це був останній робочий день ветерана місцевого самоврядування. Із завтрішнього дня - він на заслуженому відпочинку.

Міський голова Андрій Райкович тепло подякував Олександпу Куценку за багатолітню працю з розвитку фізкультурного і спортивного руху в Кіровограді, побажав йому міцного здоров’я і наповненого активністю життя

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool