Міський голова оголосив у Кіровограді генеральне прибирання

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 4738 | Коментарі: 0

У Кіровограді оголошується Тиждень чистоти. Відповідне доручення про організацію в обласному центрі днів благоустрою території надав міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 30 листопада.

- Місто сьогодні знаходиться не у найкращому стані, - акцентував увагу учасників наради очільник міста. – На тротуарах багато зібраного і невивезеного листя, зовнішні рекламні носії у неприглядному стані, території закладів, установ і організацій потребують негайного прибирання, доки дозволяють погодні умови.

Є тиждень часу, щоб вичистити Кіровоград від в’їздів до центру. Окрему увагу Андрій Райкович звернув на діяльність підприємств комунальної сфери. Усі ремонтні роботи, пов’язанні з розриттям землі мають закінчуватися благоустроєм території. У місті не буде жодної розритої і покинутой ями – це стане законом для усіх комунальників, наголосив Андрій Райкович.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool