Міський голова Андрій Райкович дав шанс на примирення сторонам конфлікту

Березень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 березня, міський голова Андрій Райкович покликав на розмову учасниць конфлікту, який виник в кіровоградській ЗОШ № 18. Там вже півтора роки не можуть порозумітись директор закладу Валентина Приліпко та керівник хореографічного ансамблю «Надія» Тетяна Мутнова, повідомляє сайт міськради

Сутність протистояння полягає у взаємних звинуваченнях. Валентина Приліпко ставить у вину Тетяні Мутновій, що кілька груп, де вона є хореографом, працюють практично нелегально, бо відсутні будь – які документи, що регламентують їхню діяльність. Натомість Тетяна Мутнова звинуватила директора школи у перешкоджанні її творчому процесу і бажанні припинити роботу хореографічних гуртків в закладі.
Ситуацію, що склалась, вивчала спеціальна робоча група, в склад якої увійшли освітяни, директори шкіл, депутати. Секретар міської ради Володимир Смірнов сьогодні зранку доніс висновок комісії міському голові. І цей висновок, за словами очільника міста, навряд чи влаштує обох учасниць конфлікту. Тож Андрій Райкович, разом з начальником управління освіти Ларисою Костенко, та народним артистом України, професором Анатолієм Коротковим, зустрілися з конфліктуючими сторонами, та намагались їх примирити.

Міський голова порадив жінкам примиритись, і не поглиблювати конфлікт. Він підкреслив, що такі питання, а вони постійно переходять в площину морально – етичних стосунків, на мітингах і пікетах не вирішуються.
- Школа існує для того, щоб навчати і виховувати дітей, тож ви маєте займатись освітою учнів, а не генерацією конфліктів. А гурткова робота колективу такого зразка у школі – це теж частина виховного процесу, – наголосив Андрій Райкович. – Я даю вам обом ще один шанс на примирення. Ви маєте відкласти амбіції в сторону і порозумітися.

Першочергово - це завдання від мене, оперативно належним чином оформити всю необхідну документацію, легалізувати хореографічні групи. І найголовніше – поводитись, як вчителі, бути зразком для учнів, їх батьків та своїх колег. Таку позицію міського голови підтримав і Анатолій Коротков.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool