Міський чемпіонат КВК у Кіровограді

Листопад 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

15 листопада відділ сім'ї та молоді організував та провів відбірковий тур ХVІІ міського чемпіонату КВК серед молодіжних команд, в якому взяли участь 16 команд з міст: Кіровограда, Полтави, Кривого Рогу, Кременчука, Дніпропетровська. Тематика КВК: «Місто, в якому я живу».

У фінал вийшли команди: «Большие города» (Академія митної служби України, м. Дніпропетровськ), «Наивность» (КДПУ ім. В.Винниченка, м. Кіровоград), «Сборная поколений» (збірна міста Кривий Ріг), «Смело, товарищи, в ногу» (Смілянський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій, м. Сміла), «Нефтяные короли» (збірна міста Кременчук), «Емменталь» (збірна м. Кіровоград), «Мы не с ними» (Кіровоградська льотна академія НАУ), «TNT” (Кіровоградська льотна академія НАУ), «Маленький Париж» (збірна м. Кіровограда).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool