Міська влада відстоюватиме інтереси усіх мешканців міста

Липень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

В основі сьогоднішньої ситуації з підготовкою до нового сезону опалення в багатоквартирних будинках у Кіровограді лежить конфлікт інтересів.

На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 11 липня.
- Сьогодні чітко встановлені правила облаштування автономного опалення на законодавчому рівні, - відзначив очільник міста. – Звичайно бажано було б, щоб правила гри з’явилися раніше. Але сьогодні є ряд влансиків квартир, які піддалися умовам підприємців і в порушення закону від’єдналися від автономного опалення. Міська влада буде відстоювати інтереси усіх громадян, у тому числі тих, хто не має можливості облаштовувати індивідуальні системи. Ми комісійно обстежимо кожну квартиру, де відрізане централізоване теплопостачання, визначимо можливість його відновлення. Окремо буде розмова з мешканцями, окремо з представниками бізнесу, які займаються автономним опаленням.
У даному випадку, наголосив Андрій Райкович, це якраз той випадок, коли потрібно сім разів відміряти і тільки потім різати.
Одночасно, міський голова доручив кеірвникам ЖЕО і КРЕпів проаналізувати ситуацію з встановленням “автономок”, визначити під’їзди і будинки, де залишилися поодинокі квартири, підключені до центрального опалення. У цьому випадку спільно з депутатським корпусом, підприємцями, фондами необхідно терміново вирішувати можливість повної автономізації таких багатоповерхівок.
З іншого боку, ОСББ мають можливість впроваджувати проекти встановлення мінікотелень на даху і на весь будинок, як це має місце в європейській практиці і тут мають бути зроблені спільні кроки влади і громади.
Андрій Райкович доручив також головному управлінню ЖКГ та КП “Теплоенергетик” тримати на особливому контролі організацію опалення на селищі Новому. Мають бути визначені чіткі терміни і виконавці робіт покроково. А ще комунальники повинні слідкувати за якістю води, яка потрапляє в систему опалення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool