Міська влада підтримує ефективні програми соціально-економічного розвитку Кіровоградщини

Травень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Підписання “Кіровоградського меморандуму – 2014” дозволить ефективніше реалізувати важливі для регіону соцально – економічні проекти, які знайшли свою підтримку у мешканців Кіровограда і області

На цьому акцентував свою увагу міський голова Олександр Саінсус сьогодні, 26 травня, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.
Багато з таких програм, про подальший розвиток яких заявили відомі в області підприємці, громадські діячі, депуати різних рівнів у Кіровограді продовжують діяти і міська влада своїми рішеннями маскимально сприятиме впровадженню їх у життя, наголосив Олександр Саінсус.
Міський голова також висловив сподівання, що до меморандуму долучаться інші бізнесмени міста, наприклад промислова група “Креатив” і це, безумовно, сприятиме розвитку зайнятості населення, створенню нових робочих місць та наповненню бюджетів усіх рівнів.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool