Міська влада на сторожі дотримання законодавства про працю на підприємствах Кіровограда

Січень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 січня, у Кіровоградській міській раді відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У засідання, яке відбулося під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка, заступник директора департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації Ганна Соломко, начальник управління надходження, прогнозування платежів, обліку застрахованих осіб та контрольно-перевірочної роботи ГУ Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Олена Пархоменко.
Члени комісії розглянули питання стану погашення заборгованості із заробітної плати та внесків до бюджету ПФУ на економічно активних підприємствах міста, звернення мешканців міста про невиплату заробітної плати та розрахункових коштів у ТОВ «Кіровоградський кар‘єр» і прийняття на роботу без оформлення трудових відносин у кафе «Паризький дворик».
На засідання комісії були запрошені керівники 11 підприємств-боржників міста. Щодо кожного підприємства прийняті відповідні рішення та надані доручення.
Керівники ТОВ «Кіровоградський кар‘єр» та кафе «Паризький дворик» засідання комісії проігнорували. У зв‘язку з цим комісія вирішила направити звернення до прокуратури області щодо сприяння у вирішенні питання порушеного заявником.
Комісія також доручила Ленінській районній у м. Кіровограді робочій групі спільно з представниками Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснити обстеження кафе «Паризький дворик» на предмет використання «тіньової зайнятості» та перевірити дотримання законодавства з питань праці у закладі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool