Міська влада: громадський транспорт у Кіровограді працює у штатному режимі

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1618 | Коментарі: 0

Робота громадського транспорту у Кіровограді сьогодні, 19 січня, розпочалася вчасно, хоч і була обмежена технічним станом маршрутних таксі і погодними умовами. Про це повідомив заступник начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун.

За його словами, о 6.00 на міські маршрути виїхали близько 40% транспортних засобів – далися взнаки чисельні несправності і поломки автобусів після їх експлуатації в екстремальних умовах. Протягом дня усі відремонтовані маршрутні таксі займуть своє місце на маршрутах.

Тролейбуси також працюють на лінії, хоч їм важко витримати інтервал руху.
Олександр Вергун звернув увагу, що у деяких місцях комунальники продовжують ще роботи з розчистки проїжджої частини міських дорі. Такими важкопрохідними місцями для громадського транспорту залишаються кільце по вулиці Урицького в напрямку Завадівки і кільце на 101 –му мікрорайоні.

Посадовець повідомив, що найскладнішою залишається ситуація на селищі Новому. Півтораметрові замети на шляху від об’їздної дороги до селища не піддалися за ніч комунальній техніці, а важкий колісний трактор від МНС потребує ремонту і не зміг допомогти у справі звільнення “новенців” зі снігового полону.

Перевізники тимчасово намагаються організувати вивіз людей до міста через Маловисківський переїзд.
Олександр Вергун також спростуав чутки щодо обмеження часу роботи громадського транспорту у Кіровограді до обіду, чи до 17.00.

Пасажирські перевезення бідуть здійснюватися у штатному режимі, запенив заступник начальника управління.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool