Міська рада Кропивницького вперше фінансуватиме громадські проекти

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

У Кропивницькому вперше з’явиться можливість фінасувати проекти громадськості за кошти міського бюджету. Міська рада 20 грудня затвердила затвердила Положення про Громадський бюджет.

Як повідомив начальник відділу з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан, Громадський бюджет, або, як ще його називають, бюджет участi - це частина бюджету мiста, з якого здійснюється фінансування заходів, виконання робіт та надання послуг, визначених безпосередньо членами територіальної громади та оформлених відповідно проектних пропозицій і які стали переможцями конкурсу.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Автором ідеї може стати член територіальної громади Кропивницького, віком від 16 років, який в порядку визначеному затвердженим Положенням підготував та подав проект для фінансування з громадського бюджету.
Запропоновані громадськістю проекти можуть належати до категорії малих (вартістю до 100 тисяч гривень), або великих (з кошторисом від 100 до 800 тисяч гривень). 800 тис. грн.).

Процес визначення переможців серед поданих проектних пропозицій членами територіальної громади міста здійснюватиметься шляхом заповнення бланку для голосування в паперовому чи електронному вигляді на офіційному веб-порталі Кропивницької міської ради, або шляхом авторизації через систему BankID.

У міському бюджеті на 2017 рік передбачено 3 мільйони гривень для фінасування Громадських проектів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool