Міська рада дала старт реформі сфери обслуговування житлового фонду Кіровограда

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Відбулася шістнадцята сесія Кіровоградської міської ради шостого скликання.

Депутати міської ради затвердили Програму реформування сфери обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій та своїм рішенням створили комунальне підприємство “Кіровограджитлосервіс”, яке буде здійснювати на підставі договорів функції управління житловими та нежитловими будинками, спорудами та іншим майном незалежно від форми власності.
Як повідомив під час засідання сесії заступник міського голови Микола Вєщев, прийняття таких рішень викликане необхідністю прискорення реформування житлово-комунального господарства в Кіровограді, вжиття заходів, спрямованих на здешевлення вартості та підвищення якості житлово-комунальних послуг, забезпечення прозорості встановлення тарифів на ці послуги, збільшення джерел їх фінансування при забезпеченні гарантій для соціально незахищених верств населення, удосконалення системи управління житлово-комунальним господарством через його реструктуризацію та запровадження договірних відносин між споживачами і виробниками послуг із забезпеченням їх правового захисту.
Міський голова Олександр Саінсус відзначив, що міська рада продемонструвала свою відкритість в обговоренні нагальної проблеми і пропозиції, що прозвучали в залі підуть на користь прийняттю виваженого рішення. На думку міського голови, в запропонованій реформі є ще над чим попрацювати, але її слабкі місця проявляться з початком її впровадження в життя. Олександр Саінсус запропонував також доповнення до проекту рішення, якими передбачається, що упродовж двох тижнів робоча група спільно з громадськими організаціями, політичними партіями внесе свої пропозиції по удосконаленню реформ, а на наступному засіданні депутатський корпус їх розгляне разом з аналізом економічних показників в умовах сьогоднішнього дня. З такими поправками міська рада дала старт реформам сфери обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій у Кіровограді.

Міська рада також заслухала звіти трьох постійних депутатських комісій, звіти виконання галузевих програм, затвердила Програму інвестиційної діяльності м. Кіровограда на 2012 рік, Програму міських конкурсів на кращі проектні пропозиції щодо забудови та благоустрою міста Кіровограда на 2012 рік, внесла зміни до програм розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2012 рік, будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи в місті Кіровограді на 2012 рік, звільнила інвалідів І та ІІ груп по зору на 50% від абонентської плати за користування квартирними телефонами та розглянула низку земельних питань.

 за матеріалами.

фото Ігоря Філіпенка.

Міська рада дала старт реформі сфери обслуговування житлового фонду Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool