Міська рада дала старт процедурі перейменування Кіровограда

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада сьогодні, 4 червня, своїм рішенням затвердила склад Координаційної групи з питань організації підготовки та проведення громадського опитування і громадських слухань щодо перейменування Кіровограда.

Завданнями Координаційної групи стануть координація діяльності виконавчих органів Кіровоградської міської ради, виконавчих органів районних у місті Кіровограді рад та Новенської селищної ради з питань організації підготовки та проведення громадського опитування і громадських слухань щодо перейменування міста Кіровограда, узагальнення пропозицій підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності щодо предмета проведення громадського опитування та громадських слухань та надання методичної допомоги суб'єктам громадського опитування та громадських слухань.
Координаційна група матиме право отримувати інформацію від фахівців в галузі історії, краєзнавства, топоніміки щодо питання, що винесено на громадське слухання, проводити наради, круглі столи з запрошенням посадових осіб органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, організацій, фахівців та надавати доручення керівникам виконавчих органів місцевого самоврядування щодо предмета громадських слухань відповідно до їх повноважень.
За результатами громадських слухань будуть подані в терміни, встановлені пунктом 7 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки”, на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо перейменування міста Кіровограда шляхом прийняття відповідного рішення Кіровоградської міської ради.
Одночасно, міська рада доручила відділу з питань внутрішньої політики спільно з юридичним управлінням в термін до 1 серпня розробити та внести на розгляд міської ради Положення про порядок проведення громадського опитування. А фінансове управління отримало доручення внести на розгляд міської ради пропозиції щодо забезпечення фінасування проведення громадських слухань та громадських опитувань.
До складу Координаційної групи увійшло 13 осіб, головою групи обраний заступник міського голови Сергій Колодяжний, заступником голови – начальник відділу з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool