Минулої доби рятувальники Кіровоградщини приборкали 6 пожеж

Вересень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

4 вересня о 09:44 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Смоляній с. Рибчине Новгородківської СТГ Олександрійського району. 

На місці події було з’ясовано, що горить 20 м² покрівлі та речей домашнього вжитку у приватному житловому будинку. О 10:30 пожежу було локалізовано та об 11:00 – ліквідовано силами вогнеборців 27-ї ДПРЧ смт Новгородка та місцевої пожежної команди с. Новоандріївка. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 27-ї ДПРЧ.

Об 11:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Кобзаря с. Бандурове Гайворонської МТГ Голованівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 24 м2  покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 12:08 пожежу було локалізовано та о 12:18 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались бійці 21-ї ДПРЧ м. Гайворон (4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки).

О 12:19 повідомили про пожежу в обласному центрі. Біля одного з житлових будинків на вул. Першій Виставковій горіло 25 м2  сміття. О 14:29 пожежу було ліквідовано. Залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 3-ї ДПРЧ м. Кропивницький.

О 17:51 надійшло повідомлення, що у с. Миролюбівка Маловисківської МТГ Новоукраїнського району зайнялись пожнивні залишки у молотарці комбайна «John Deere». О 18:36 пожежу локалізували та о 18:57 – ліквідували бійці 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска. Залучались 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

О 18:52 бійці 6-ї ДПРЧ приборкали займання 15 м² сміття на вул. Леваневського в обласному центрі.

О 18:40 пожежа виникла на вул. Лівобережній смт Власівка м. Світловодськ Олександрійського району. Горіло 70 м2 покрівлі та речей домашнього вжитку у господарчій споруді. Силами вогнеборців 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та місцевої пожежної команди смт Власівка о 19:45 займання було локалізовано та о 20:43 ліквідовано. Від 17-ї ДПРЧ залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

Загиблих або травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж з’ясовують фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool