Минулої доби на Кіровоградщині загасили 4 пожежі

Січень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 4 пожежі.

Так, 2 січня о 16:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Бандурове Олександрівського району, де виникла пожежа 0,5 т сіна та 16 м2 сінника на території приватного домоволодіння. Рятувальники 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка о 17:13 локалізували та о 17:18 ліквідували займання.

О 21:17 загорілось ліжко та майно у житловому будинку с. Павлівка Світловодського району. Бійці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ о 21:37 локалізували та о 21:53 ліквідували пожежу.
Також незначні займання на відкритих територіях здолали бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (зайнялось 0,5 м сміття по вул. Добровольського обласного центру) та 2-го ДПРЗ м. Олександрія (горіло дерево на відкритій території по вул. М. Грушевського райцентру).

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool