Минулої доби на Кіровоградщині сталось 2 пожежі сміття на відкритій місцевості (фото)

Травень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Так, 13 травня о 14:50 бійців 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія залучено на гасіння пожежі 0,1 га сміття на території звалища твердих побутових та промислових відходів біля с. Запоріжжя Олександрійського району. 

Наразі здійснюється гасіння осередків тління сміття силами 16 чоловік особового складу, 4 одиниць техніки 2-го ДПРЗ м. Олександрія та працівників і техніки місцевої комунальної служби.

Крім того, вогнеборці 18-ї ДПРЧ о 23:58 залучались на ліквідацію займання 500 м2 сміття на відкритій території по вул. Проліскова м. Знам’янка. О 04:08 пожежу було ліквідовано.

О 22:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання по вул. Перспективна смт Знам’янка Друга Знам’янського району. Після прибуття було встановлено, що горить 9 м2 господарчої споруди на відкритій місцевості. О 22:57 пожежу було локалізовано та о 23:02 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


2 пожежі сміття на відкритій місцевості

2 пожежі сміття на відкритій місцевості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool