Міністр оборони України: «Чергове підвищення щомісячної грошової премії відбудеться з 1 січня 2014 року»

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

 Чергове підвищення щомісячної грошової премії на 20% відбудеться з 1 січня 2014 року та буде виплачено у повному обсязі, – про це сьогодні повідомив Міністр оборони України Павло Лебедєв.


З 1 квітня 2013 року, за ініціативи Міністерства оборони України Кабінет Міністрів України встановив поетапне підвищення щомісячної грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил України щоквартально на 20%. (Постанова КМУ від 13 березня 2013 року № 161).
Таким чином, розмір грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України, станом на 1 липня 2014 року зросте вдвічі, порівняно з квітнем 2013 року.
– Підвищення соціальних стандартів у Збройних Силах України – пріоритет діяльності оборонного відомства, – наголосив Міністр оборони України Павло Лебедєв.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool