Міндоходів проведе конкурс дитячої творчості на податкову та митну тематику

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

Стартував конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни», який започаткувало Міністерство доходів і зборів України. Конкурс триватиме з січня по серпень 2014 року та складатиметься з трьох етапів.

Перший етап проводитиметься на районному рівні державними податковими інспекціями протягом січня-квітня. Творчі роботи переможців районного рівня змагатимуться за першість на регіональному (обласному). І ті, які посіли перші місця, представлятимуть область вже на рівні всеукраїнському.
Участь у конкурсі можуть брати учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 9 до 15 років. Твори приймаються за трьома напрямками: комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація), художні та літературні твори. Тематика: сплата податків, зборів, платежів – економічна функція у житті країни.
Детальніше дізнатися про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна за телефоном (0522) 36-69-05.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool