Міндоходів планує скоротити кількість податків

Лютий 18, 2014 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Міністерство доходів і зборів України разом з інвесторами працюватиме над розробкою та впровадженням інструментів для стимулювання інвестиційної активності в Україні, зокрема, над оптимізацією структури та кількості податків і зборів.

За словами Міністра Олександра Клименка, зміна структури та скорочення кількості податків з 22 до 14 дозволить спростити звітність, скоротити ресурси, що витрачаються на податкове адміністрування як підприємцями, так і Міністерством.
Серед інших важливих реформ, над якими Міністерство та інвестори працюватимуть разом, слід відзначити перехід до спрощеної процедури контролю митної вартості товарів із підвищенням ролі пост-аудиту, а також реформу III розділу Податкового кодексу щодо правил адміністрування податку на прибуток.
„Здійснити задумане можливо лише у тісній співпраці з бізнесом, зокрема і регіональним. Обласне управління Міндоходів налаштоване на якісний, дієвий діалог з громадськістю та підприємцями, на спільну роботу над удосконаленням існуючих правил оподаткування”, – зазначив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool