Міліція: Звернення до постраждалих мешканців Кіровограда

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1484 | Коментарі: 0

Кіровський ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області проводить перевірку за фактом шахрайських дій, у скоєнні яких підозрюється Бордакова Яна Юріївна, 1982 року народження. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Жінка в період з 2008 по 2009 роки, займаючись комерційною діяльністю, у приміщенні магазину «Кристал» за адресою: вул. 50 років Жовтня, біля Колгоспного ринку у місті Кіровограді, надавала послуги зі встановлення металопластикових вікон та привласнювала грошові кошти жителів Кіровограда та області.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 190 КК України.
Прохання до всіх, хто постраждав від діяльності Бордакової Яни Юріївни, звертатись до Кіровського відділу міліції за адресою: м. Кіровоград, вул. Жовтневої Революції, 58 та за номерами телефонів: (0522) 22-68-31, 0660317420.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool