Міліція затримала крадія машин

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1641 | Коментарі: 0

Раніше судимий за незаконне заволодіння автомобілем житель Кіровоградщини не встояв перед спокусою і повторно скоїв викрадення транспортного засобу. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Працівниками Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області по «гарячих слідах» знайдено викрадений автомобіль та встановлено особу, яка незаконно заволоділа цим транспортним засобом.
5 серпня о 22.30 до міського відділу міліції надійшло повідомлення від 22-річного жителя міста Олександрія про те, що невідома особа скоїла крадіжку його автомобіля, який знаходився біля під’їзду будинку. За словами чоловіка, він почув через відчинене вікно характерний звук – начебто хтось завів авто. Коли власник вибіг на вулицю, то своєї машини уже не побачив, тому терміново звернувся до міліції.
Отримавши інформацію про скоєння злочину, черговий міськвідділу негайно передав орієнтування усім нарядам ДАІ, що патрулювали вулиці міста та околиць.
Протягом години транспортний засіб було знайдено в межах районного центру. Зловмисник заїхав на одну із місцевих автозаправних станцій, де його і затримали правоохоронці.
За кермом викраденого авто у стані сильного алкогольного сп’яніння перебував 26-річний житель Петрівського району. Як виявилося, чоловік раніше був судимий за скоєння подібного злочину. Лише у цьому році він звільнився з місць позбавлення волі… і знову взявся за старе.
Чоловік приїхав до Олександрії, щоб підзаробити грошей. Ввечері вештався вулицями міста, біля одного із будинків помітив авто, власник якого необачно залишив транспортний засіб відчиненим та ще й з ключами у замку запалення. Встояти перед такою спокусою зловмисник не зміг, тож сів за кермо і викрав авто.
Підозрюваного затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool