Міліція затримала чоловіка, який завдав ножові поранення своїй рідні та двом медпрацівникам

Червень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Співробітниками одеської міліції на місці скоєння злочину затримано 30-річного одесита, який завдав ножові удари своїй матері, сестрі і двом медичним працівникам.

До Приморського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що на вулиці Канатній скоєно напад на медпрацівників.

Прибулі на місце співробітники міліції встановили, що у дворі будинку сталася бійка: 30-річний чоловік завдав ударів ножем спочатку матері, а потім своїй сестрі, яка заступилася за жінку.

Мати нападника від отриманих поранень померла на місці. Медпрацівники швидкої допомоги, які приїхали за викликом, також зазнали нападу - одному з них чоловік, який продовжував бешкетувати, пошкодив шию, другому - руку.

Співробітники міліції затримали зловмисника, який чинив опір.

Встановлено, що затриманий проходив лікування в психіатричній лікарні, звідки був виписаний близько двох місяців тому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool