Міліція: Заробляли на крадіжках металу

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

 Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжок металевих виробів із тепличного господарства. Ними виявились 48-, 42-, 35-річні місцеві жителі, двоє з яких раніше судимі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 До міськвідділу міліції звернувся директор підприємства. Чоловік виявив, що двері в одній із теплиць вибиті і звідти викрадено металеві вироби: відрізки мідних труб, кабель тощо. За кілька днів керівник цього ж господарства вранці знову знайшов сліди незваних нічних «гостей». Цього разу двері були зламані у майстерні, а там не вистачало двох бухт металевих шин, кожна вагою по 50 кілограмів.

 У ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжок. Частину викраденого вилучено, а частину зловмисники встигли продати за 1 тисячу гривень. Підозрювані знаходяться на підписці про невиїзд.
За даними фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення чи сховище), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool