Міліція: За гостинність віддячив крадіжкою ювелірних виробів

Березень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського РВ Кіровоградського МВ УМВС в області за підозрою у скоєнні крадіжки ювелірних прикрас затримали 21-річного жителя Олександрії. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Олександрієць нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за шахрайство. І одразу ж почав надолужувати втрачений час…

 До засудження молодий чоловік навчався у Кіровограді і мав тут товаришів. До одного з них і приїхав погостити, останній жив з мамою. Жінка радо прийняла друга свого сина. Молодик проживав у них кілька днів. А залишаючи домівку приятеля, він прихопив усі прикраси із золота та срібла, які належали жінці.
 Зникнення прикрас 40-річна кіровоградка виявила не одразу. За цей час зловмисник встиг більшість ювелірних виробів продати, а гроші витратив на відпочинок. Суму збитків потерпіла оцінила у 7200 гривень.
Втім, працівники міліції вийшли на слід підозрюваного. Він вирішив виїхати до сусідньої держави, де працює його мати, а поки перечекати у родичів, які мешкають в одному із сіл Кіровоградського району. Там і затримали зловмисника працівники Кіровського райвідділу міліції.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка). Молодому чоловіку загрожує покарання у вигляді сплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі підозрюваний знаходиться під вартою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool