Міліція: взяв покататися і...не повернув

Липень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

У місті Кіровограді правоохоронці оперативно розкрили крадіжку велосипеда. Потерпілим від дій зловмисника став неповнолітній, у якого місцевий житель видурив транспортний засіб. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До Кіровського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася жителька обласного центру. Жінка повідомила, що у її сина незнайомець шахрайським шляхом забрав велосипед вартістю півтори тисячі гривень і не повернув.
Інформацію про скоєння злочину та опис викраденого оперативний черговий терміново передав усім нарядам, що патрулювали територію міста. Протягом години в одному із мікрорайонів обласного центру за кілька кварталів від місця пригоди наряд у складі військовослужбовців внутрішніх військ затримав чоловіка із велосипедом, схожим за описом на викрадений.
На місце прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що підозрюваний – 22-річний місцевий житель – лише у березні 2012 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку.
Того вечора молодик їхав вулицею на велосипеді та помітив хлопчика, під’їхав до нього і завів розмову про транспортний засіб. Потім попросив у підлітка покататися на його велосипеді, залишивши взамін власний. Обманувши потерпілого, зловмисник зник у невідомому напрямку.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України, якою передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Викрадений велосипед вилучено.
Працівники міліції звертаються до громадян з проханням бути обачними, за можливості уникати спілкування з незнайомими людьми та попередити дітей про недопустимість такої поведінки. Адже, повіривши випадковим перехожим, можна з легкістю позбутися власних цінних речей.
У разі скоєння стосовно Вас злочину негайно телефонуйте за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool