Міліція: Результат сварки - смертельні ножові поранення

Травень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Працівники Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні вбивства раніше судимого 32-річного жителя Олександрійського району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Попередньо встановлено, що сварка підозрюваного із потерпілим через алкоголь і стала причиною трагічної розв’язки.

Напередодні вихідних близько 23 години вечора до райвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера ФАПу одного із населених пунктів району про те, що на подвір’ї домоволодіння виявлено труп 59-річного господаря будинку з ознаками насильницької смерті.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. У результаті проведення першочергових заходів щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, правоохоронці з’ясували, що того вечора до потерпілого заходили двоє ччоловіків. Вони запропонували селянину придбати у знайомих алкоголю, але той відмовився. Молодики пішли геть, та через деякий час один із гостей повернувся назад і, продовживши сварку, ударив кілька разів свого опонента ножем в живіт. Від отриманих ушкоджень чоловік помер на місці пригоди.
Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України. З місця події вилучено знаряддя скоєння злочину – ніж. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool