Міліція: Правопорушень під час святкувань допущено не було

Червень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1625 | Коментарі: 0

Протягом минулих вихідних на території держави було проведено святкові масові заходи з нагоди відзначення 15-ої річниці Конституції України та Дня молоді. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

 З метою забезпечення безпеки громадян і попередження можливого ускладнення обстановки до охорони громадського порядку на Кіровоградщині у святкові дні залучалося близько двохсот співробітників органів внутрішніх справ. Загалом на території регіону у зв’язку з несприятливими погодними умовами проведено лише 23 масові заходи, участь в яких взяло близько 9 тисяч громадян. Завдяки зусиллям працівників міліції правопорушень під час святкувань допущено не було.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool